Acutonics

Acutonics – terapie prin sunete

Acutonics este o metodă dezvoltată în SUA, în 90, se bazeaza pe sistemul energetic al meridianelor în conformitate cu harta chineză de medicina. Prin vibratia diapazoanelor, se produc sunete cu frecvențe specifice iar acestea aplicate in anumite puncte, activeaza anumite meridiane.
Prin această metodă, se creează o legatura între rezonanța internă și rezonanța universala.Se creează un efect de echilibrare precisa asupra corpului nostru emotional, fizic, și energic.
Ca urmare a acestui lucru, întregul nostru sistem este re-calibrat în frecvențele delicate și precise, blocajele sunt eliminate și organismul este acordat unui proces de aducere aminte de sunete antice ale universului și esența noastră interioară.
Acutonics este un metoda de transformare, non-invaziva, care include sunet și vibrații pentru a re-armoniza si a reacorda sistemul energetic uman, pentru a obține o sănătate optimă. Acesta procedeu a fost folosit în mod eficient pentru a sprijini persoanele cu o mare varietate de boli, inclusiv musculo-scheletice, neurologice, emoționale, psihologice, gastro-intestinale, ginecologice, respiratorii.
In scop terapeutic sunt binevenite 5-7 proceduri cu interval de 3-5 zile,uneori si mai mult in dependenta de problema de sanatate.